Hello world!

De lente is begonnen en ondanks de kille temperaturen hier in Berlijn, staat alles in bloei en voel je dat de lente in de lucht zit. Het was dus hoog tijd om het balkon een lente make-over te geven. Sommigen van jullie herinneren zich mijn kleine balkon in München. Nu in mijn nieuwe appartement in Berlijn is het balkon nog kleiner, om niet te zeggen piepklein. Maar dat betekent niet dat je het niet gezellig, mooi en lenteklaar kunt maken! Ik heb de handen ineengeslagen met Amazon Duitsland voor een kleine styling update en ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik! En blijf op de hoogte want je kunt ook een Amazon lente make-over voor je balkon winnen!

Het balkon is zo klein dat er maar twee stoelen en een klaptafeltje op passen. Ik was een tijdje op zoek en vond de beste en meest stijlvolle oplossing op Amazon – deze klaptafel is de truc voor kleine balkonnetjes zoals het mijne. Om het balkonnetje te omlijsten met lentebloemen, heb ik gekozen voor twee plantenbakken van een jong Berlijns label genaamd The Plant Box. Kijk eens naar hun oplossingen, het is een geweldig idee voor een snelle bloemen make-over!

Nu de uitklapbare tafel is geïnstalleerd, was het tijd om een beetje decor toe te voegen om het echt gezellig en uitnodigend te maken. Ik koos een aantal eenvoudige producten in een neutrale kleurstelling zoals dit witte ronde metalen dienblad en deze prachtige lantaarn van beton en glas. Een schattig klein Kähler vaasje vond ook zijn plaats op het dienblad.

Ik hou van de glinstering van kaarsen in de avond, maar ik geef toe, ik ben een beetje bang om veel brandende kaarsen te gebruiken in een oud gebouw. Dus ik dacht, waarom proberen we het niet en proberen we een set LED kaarsen en ik moet zeggen, ik vind ze geweldig! Ze zien er zo verdomd echt uit, het is verbazingwekkend. Ik vond deze set van drie LED kaarsen ook op Amazon Duitsland.

Wist je dat je op Amazon ook kleine bedrijven en lokale merken kunt steunen? Ik heb gekozen voor een metalen lantaarn van een klein Duits bedrijfje en twee nieuwe theekopjes van een lokale keramist. Nu is het tijd voor een gezellige theetijd op mijn balkon.

Als je een volledige lente make-over voor je balkon ter waarde van 3.000 euro wilt winnen, doe dan mee aan de Amazon Duitsland Lente Balkon Makeover giveaway op Instagram. Een van mijn gekozen items zal deel uitmaken van het winnaarspakket en wie weet, misschien ben jij wel helemaal klaar voor een volledig opgefrist balkon deze lente. Veel plezier!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Amazon Duitsland. Zoals altijd zijn alle meningen mijn eigen. Dank u voor het ondersteunen van de merken die deze blog ondersteunen!

https://www.tomdormercarsales.com/ http://www.rattangardenfurnitureonline.info/ http://www.vser.fr/ http://www.rondreizen-kroatie.be/ https://www.ensemble-tech.com/ https://www.rijschool-vinden.nl/ http://fleetplanner.be/ https://www.p3powergroup.net/ http://www.schoonheidsinstituut-veerle.be/ https://www.warmtepompen-prijs-vergelijk.be/ https://www.internetdomeinen.be/ https://www.webmasternetwerk.nl/ https://www.artikeldomein.nl/ https://www.fastcomexpress.nl/ https://www.verkooptraining-groep.be/ https://www.feestkar.be/ https://www.kempischerijscholen.nl/ https://www.rijschoolfury.nl/ https://www.microtopping-rogita.be/ http://www.partytent-hoorn.nl/ https://www.allerbestehypotheekadviseur.nl http://www.woningkopentips.nl/ https://www.lenenenhypotheek.nl/ https://www.ikwilhuiskopen.nl/ https://www.hoehuiskopen.nl/ https://www.verzekeringcenter.be/ https://www.beterpensioen.be/ https://www.beheervangebouwen.be/ https://www.schapenvachtenco.nl/ https://www.oneoffice-coworking.be/ https://www.theweddingblog.be/ http://www.autozetelatelier.be/ http://www.autobeklederij.be/ http://www.faadi.be/ https://www.coronel-entertainment.nl/ https://www.partytime-entertainment.nl/ https://www.stripteasenet.nl/ https://www.stripteaseweb.nl/ https://www.whitelabel-linkbuilding.be/ https://linkbuilding-specialist.be/ https://www.overbiedenhuis.nl/ https://www.maximaal-hypotheek-berekenen.nl/ https://www.overbiedenhuis.nl/ http://www.keesha.be/