Airco plaatsen in je woining

De beste tijd om een airconditioning-eenheid te kopen, is wanneer niemand anders er een nodig heeft. Installeren van centrale airconditioning in een hete, vochtige klimaat is hetzelfde als in centrale luchtverwarming; Zelfs groot-ticketitems zoals airconditioning eenheden opleveren aan economy-troepen. Voor deze items, als u besluit ze in bulk te kopen, kunt u mogelijk in staat zijn om te onderhandelen over de prijs tot een meer redelijk tarief.

Airco plaatsen in je woining

Er zijn twee soorten airconditioning-eenheden: residentiële en commercial. De meeste huiseigenaren installeren draagbare eenheden die hun huizen tijdens de zomermaanden afkoelen en hun huizen in de wintermaanden verwarmen. Draagbare eenheden worden aangedreven door de eigen energievoorziening van de huiseigenaren. In de meeste gevallen gebruiken deze eenheden propaan of aardgas. Ze bevatten ook een kleine hoeveelheid elektriciteit. Als je veel zuidelijke blootstelling in je huis hebt, wil je waarschijnlijk een grotere, duurdere eenheid;

Grote commerciële gebouwen kunnen kiezen voor een centrale airconditioning-eenheid die een koelmiddel bevat. Koelmiddel wordt opgewarmd en reist door kanalen in de centrale kern van de gebouwen. Dit is meestal genoeg om koelen in het hele gebouw te bieden. Wanneer de temperatuur in de kern daalt, wordt het koelmiddel gekoeld met behulp van een compressor. Airconditioners met vloeibare koelmiddelen worden droge cellen genoemd en ze zijn geïnstalleerd in het dak van de gebouwen of op een andere locatie buiten het gebouw.

Een airco kiezen. Alles wat je moet weten over airconditioners

Er zijn verschillende voordelen aan het kiezen van een centrale airconditioning-eenheid over venstereenheden. Een centrale airconditioningseenheid kan de hoeveelheid warmte in een kamer van een verwarming of ventilator verminderen; Window-eenheden koelen alleen een bepaald deel van de ruimte. Sommige raamunits kunnen zelfs een kamer koelen die niet eens een plafond heeft.

Soorten airconditioningsystemen

Er zijn verschillende soorten airconditioningsystemen, waaronder de meest voorkomende: split-systeem warmte en koele, semi-permanente golf- of cyclische-fietsende hitte en koele, en de meest energie-efficiënte eenheden, die de meeste energie gebruiken. Split-systeem Airconditioningsystemen zijn vaak efficiënter dan andere soorten systemen, omdat ze een kamer verdelen in verschillende kleinere kamers. Dit bespaart energie door het systeem toe te staan een deel van de ruimte te koelen tijdens het verwarmen van een ander onderdeel. Semi-permanente golf- of cyclische fietssystemen zorgen voor een kamer om in de zomer koel te blijven en warm in de winter;

Wanneer u een airconditioningsysteem installeert, zullen uw huizen energierekening veel lager zijn, vooral als u de meest energie-efficiënte eenheden installeert. U kunt leren hoe u geld kunt besparen op uw energierekening door energie-efficiënte apparaten te installeren. Het vervangen van oude apparaten met de meer energie-efficiënte modellen kunnen u duizenden dollars in de loop van de tijd besparen, afhankelijk van de hoeveelheid gebruikte energie en de efficiëntie van de nieuwe eenheden. Er zijn veel energie-efficiënte eenheden, waaronder venstereenheden en waterkoelers met water. Nieuwere technologieën, zoals energie-efficiënte koelkasten, dragen bij aan zelfs de energiekosten verder te verlagen.