Black Friday aanbiedingen

De dag na het Amerikaanse feest ‘Thanksgiving’, wat ieder jaar op een van de laatste donderdagen van november plaatsvindt, heet ‘Black Friday’. Op ‘Black Friday’ geven de meeste winkels hoge kortingen, waaronder ook de Aldi!

Black Friday? Snel naar de Aldi

Naast levensmiddelen, verkoopt de Aldi vele overige producten. Het is heerlijk rondsnuffelen bij Aldi naar koopjes. U vindt er ook vele producten voor tuinonderhoud. Normaal al laag geprijsd, maar tijdens Black Friday kunt u pas echt uw slag slaan!

Vergeet het tuincentrum, of de discount kledingzaak: Aldi heeft alles in huis om u te laten slagen … en ook nog eens extra voordelig tijdens Black Friday!

Tuinspullen kopen bij supermarkt

De oplettende consument wacht de Aldi folder af. Want Aldi profileert zichzelf niet voor niets als ‘Aldi Markt’. Naast de verkoop van levensmiddelen verkoopt Aldi ook nog eens op ruime schaal allerlei aanverwante artikelen. Van smartphone tot gymschoenen en … natuurlijk tuinspullen.

Want komt het voorjaar eenmaal weer in zicht, dan staat de Aldi markt vol met tuinspullen. Er is van alles te vinden; tuinaccessoires, terrasspullen (tuinstoelen), tuingereedschappen en overige spullen zoals decoratie. In één woord: het is héérlijk tuinshoppen bij Aldi in het voorjaar, want de kwaliteit is hoog en de prijzen zijn koopjes. Zelfs tuinplantjes, bloembollen en vetbollen voor vogels kunt u bij de gemiddelde Aldi kopen.

Tijdens Black Friday treft u voor vele seizoenen spullen, die de hele dag aangevuld worden!

Folder op de mat? Kijk gewoon online

Veel mensen worden er krankjorum van: de wekelijks stapel folders op de mat. U hoeft de Aldi folder niet door te bladeren; u kunt ‘m ook gewoon online bekijken op Folderbode. Hier bladert u letterlijk met enkele muisklikken door de laatste Aldi folder heen.

Om van de grote stapel folders af te komen zult u een ‘nee/ nee’ (of ‘nee/ ja’) sticker moeten kopen (tip: deze zijn ook verkrijgbaar om collectanten en geloofsovertuigers bij de deurbel vandaan te houden, wat enorm effectief werkt).

  • De ‘nee/ nee’ sticker zorgt voor: geen folders en gratis kranten
  • De ‘nee/ ja’ sticker zorgt voor: geen folders, wel gratis kranten
  • U koopt de sticker bij uw gemeentehuis, of bestelt ‘m online
Geplaatst in: page