Energie besparen met woonbeton

Er wordt vaker gedacht dat woonbeton niet kan worden gecombineerd met vloerverwarming en / of vloerverkoeling, maar niets is minder waar. Het is niet alleen mogelijk om deze combinatie te maken, het is zelfs mogelijk om energie te besparen door een vloer van woonbeton te laten realiseren in uw woning. Hierdoor heeft u niet alleen voordeel van uw vloeren, maar ook voordeel op de energierekening. Een ideale oplossing.

Woonbeton is een uitstekende investering

Woonbeton is op de eerste plaats een goede keuze voor iedere woning. Het is een sterke vloer die tegen een stootje kan, die zeker niet snel beschadigt en die jarenlang mooi blijft. Op de tweede plaats is het zeker een slimme investering. U kunt de vloer van woonbeton combineren met vloerverwarming om de ruimte aanzienlijk behaaglijker te maken. De vloer zorgt ervoor dat de warmte wordt vastgehouden in de vloer. Dit is mogelijk door speciale materialen aan het woonbeton toe te voegen. Hierdoor wordt het warmteverlies sterk beperkt en dit resulteert in een aangename besparing op de energierekening.

Woonbeton is zeker niet koud

Beton heeft volgens velen een zogenaamde koude uitstraling. Er is geen vleugje sfeer in te bespeuren. Bij woonbeton is dit zeker anders. De hoogwaardige toplaag zorgt voor een hoge mate van sfeer in de gewenste stijl en kleur. Woonbeton is dan ook alles behalve koud, letterlijk en figuurlijk. Het is voor iedere woning een bewuste, slimme, mooie en vooral ook duurzame keuze. U kunt vele jaren lang van uw nieuwe vloer van woonbeton genieten.

nb. Bij gebruik van snelbeton, zoals voor kleine klussen, of het verankeren van palen in de grond, is geen betonmolen nodig. In dat geval zorgt u voor een gat waar u het sneldrogende beton in deponeert. Hier hoeft u verder alleen nog maar water (naar de juiste verhouding) aan toe te voegen. Binnen 15 minuten is het snelbeton uitgehard.

Geplaatst in: page