Inspiratie voor de tv-hoek

De plek in huis waar we – naast ons bed – het meeste gebruik van maken is toch wel de tv-hoek. We trekken ons graag terug op de zetel om een film of een leuke serie te kijken terwijl we onszelf voorzien van een snack en wat te drinken. Juist omdat we hier zoveel tijd spenderen, vinden de meeste mensen het belangrijk dat met name hun tv-hoek kwalitatieve en comfortabele meubels heeft.

Tv meubels

Vrijwel iedereen heeft een tv in huis. Tegenwoordig kunnen we met alle on demand mogelijkheden vrijwel elke serie of film bekijken, waardoor steeds meer mensen een goede tv willen hebben staan. Bij een goede tv komen natuurlijk goede tv meubels kijken. Sommige mensen vinden het fijn wanneer de tv op ooghoogte staat wanneer ze op de bank zitten. Andere mensen kijken juist liever neer of juist omhoog naar de tv. Voor al deze opties kun je verschillende tv meubelen vinden.

Een model dat veel mensen mooi vinden, is bijvoorbeeld een lage kast waar de tv vervolgens boven aan de muur wordt gehangen. In deze kast kun je dan alle benodigdheden voor de tv plaatsen, zoals de ontvanger, de afstandsbedieningen en eventuele game consoles en kan je makkelijke alle draden in wegwerken.

Voor mensen die veel gamen, zijn wat grotere tv meubels wellicht fijner, omdat ze hier dan al hun
spellen en apparatuur in kwijt kunnen. Dan heb je wel alles op één plek, maar is het mooi opgeruimd
uit het zicht.

Salontafels

Een tv-hoek is niet compleet zonder salontafel. Salontafels zijn echt een belangrijk onderdeel van deze plek in huis. Het is de plek waar je al je eten en drinken kwijt kunt, evenals kleine spulletjes en de afstandsbedieningen. Zo hoef je nooit ver te reiken om bij je spullen te komen. Daarnaast zijn salontafels ideaal om de voeten op te leggen om een fijne houding te creëren tijdens het tv kijken.

Tegenwoordig zien we steeds vaker dat mensen meerdere kleine salontafels in hun woonkamer hebben staan. Soms heb je niet het grote oppervlak van een grote salontafel nodig. Bij meerdere kleine tafeltjes kun je ze over elkaar heen plaatsen om zo ruimte te besparen. Het is ook leuk om zelf verschillende tafeltjes bij elkaar te zoeken en die in de tv-hoek te plaatsen. Dan kun je verschillende stijlen en kleuren met elkaar combineren, passend bij de rest van het interieur. Je kunt ook gemakkelijk vernieuwen door één tafeltje in te ruilen voor een andere, of de indeling te veranderen.

Geplaatst in: page