Interieurbouw op maat

U geeft uw interieur meerwaarde en een eigen footprint mee door meubels op maat te laten maken. Hebt u altijd al een moderne, eigentijdse haard gewild? Door een TV meubel en haard samen tot een geheel te laten maken ontstaat er een uniek meubel wat zowel langs een wand gebouwd kan worden, of wat juist als kamerafscheiding kan fungeren. Waar u ook voor kiest, ieder op maat gemaakt meubel is uniek in zijn soort.

TV meubel en haard ineen

Een tv meubel met haard is een wens van vele mensen. Het meubel is niet zomaar te bestellen in een woonwinkel, dit meubel wordt namelijk echt op maat gemaakt. Juist doordat het op maat gemaakt wordt is echt ieder meubel uniek, en kan praktisch ieder idee van de klant gerealiseerd worden.

Rob Sleegers Interieurbouw

Vanzelfsprekend valt of staat het design, de afwerking en de functionaliteit bij de vakkundigheid van de ontwerper en meubelmaker van dit meubelstuk. Het laat zich dus niet raden dat er een echte vakman nodig is voor de realisatie van op maat gemaakte meubelen.

Meubelmaker Rob Sleegers, gevestigd in Asten (omg. Eindhoven) realiseert modern eigentijds meubeldesign voor de klant. Samen met de klant komt Rob Sleegers tot een uiteindelijk ontwerp, wat geheel passend is en meerwaarde biedt aan de beoogde ruimte.

Inspiratie en contact

Omdat impressies meer zeggen dan woorden bezoekt u de website van Rob Sleegers en ontdek wat deze meubelmaker voor uw woning kan betekenen. Op de website treft u vele voorbeelden van klanten die u voorgingen. Laat u inspireren om ook uw woning een moderne metamorfose te geven.

Geplaatst in: page